Tämä on tekstikappale. Voit lisätä tähän tekstiä ja kuvia.

Yhteystiedot

Lammin IT
Orminkuja 1 E 22
01200 Vantaa

Puhelin: +358503437470

email: myynti@lamminit.fi

Y-tunnus: 2529374-3

TarjouksiaTivi testasi marraskuun numerossaan tavallista kestävämmäksi suunniteltuja, lujitettuja metallirunkoisia läppäreitä. Nämä jämäkämmät bisneslaitteet ovat kalliimpia kuin perusläppärit, mutta halvempia kuin "oikeasti iskunkestäväksi" panssaroidut rugged-malliset läppärit. Näitä laitteita ei kutsuta iskunkestäviksi, vaan yleensä "business rugged" -termillä. Testin kuudesta laitteesta viisi oli metallirunkoisia, tavallista kestävämmäksi suunniteltuja pienikokoisia kannettavia ja verrokkituotteena panssaroitu, näppäimistötelakan avulla läppärimäiseksi muuntautuva Windows-tabletti.

FUJITSU LIFEBOOK E736 nousi testivoittajaksi kautta linjan vahvan suorituksensa avulla. FUJITSU LIFEBOOK E736:ssa on koko testijoukosta kapsiteetiltaan suurin akku, mikä siivittää osaltaan Fujitsun testivoittoon. Testeissä E736 jaksoi kevyttä käyttöä näytön täydelläkin kirkkaudella reilusti koko työpäivän yhdellä latauksella. Kun näytön himmentää sisätiloihin sopivaksi, akkukesto venähtää jo 11 tuntiin. Lisäksi kannettavaan on mahdollista ostaa erikseen modulaariseen asemapaikkaan asennettava 28 wattitunnin lisäakku, jolla akkukestoa saa vielä muutaman tunnin lisää.

Core i7:llä, kahdeksan gigatavun keskusmuistilla ja puolen teratavun ssd:llä varustettu LIFEBOOK on suorituskyvyltään testin kärkeä, vaikka suorituskykyerot ovat pienet. LIFEBOOK erottuu muista hieman nopeammalla ssd-levyllään. Toinen erottava tekijä on näyttö. LIFEBOOK on iskunkestävän verrokkilaitteen ohella testijoukosta ainoa, jonka näyttö toistaa värit sRGB-standardin mukaisesti. Kontrastiltaan ja kirkkaudeltaan LIFEBOOKin 13,3-tuumainen täysteräväpiirtonäyttö on hyvä.

 

Tilaa tuote kauttamme kilpailukykyiseen hintaan.

 

Powered by Aava 3